Alarmsystemen voor branddetectie

Plaatsing, uitbreiding en onderhoud van brandbeveiliging alarmsystemen

 • Onderhoud van een brandbeveilingsinstallatie

  uw alarmcentrale

  Hart van uw brandbeveiligingsysteem

 • Plaatsing van brandrukknoppen verbonden aan uw brandbeveiligingssysteem

  Branddrukknoppen

  zijn een belangrijk deel van alarmsystemen.

 • nazicht van rookdetectoren, een belangrijk onderdeel van uw branddetectiesysteem

  Rookdetectoren

  worden getest op goede werking.

 • Deurmagneten zijn essentieel voor een goede doorgang in geval van brand.

  Deurmagneten

  worden geplaatst teneinde een goede doorgang te garanderen bij brand.

 • Sirenes worden verbonden aan uw brandbeveiligingsinstallatie

  Sirenes

  moeten uiteraard ten aller tijden goed werken.

 • Attest van nazicht van uw brandbeveiligingssyteem door Alarm Masters

  Uitgebreid nazicht van uw brandbeveiliging

  met een rapport en attest van onderhoud


Niet alleen staan wij in voor nazicht en onderhoud van uw brandalarm installatie, maar conceptie en installatie van nieuwe branddetectie en evacuatie systemen maakt eveneens deel uit van ons aanbod. Desgewenst kunnen wij ook ingrijpen bij bestaande brandbeveiliging, uitbreiding en herstelling wanneer nodig.

Plaatsing van een nieuwe branddetectie systeem

Een nieuw branddetectie systeem dient geplaatst te worden volgens de specifieke behoeftes van de klant en het te beveiligen pand. of U nu een woning, kantoorruimtes, een productiesite of fabriek , of een opslagplaats wenst te beveiligen tegen brand, het gespecialiseerd technisch personeel van Alarm Masters analyseert uw behoeftes en zorgt voor de conceptie en de installatie van een brandalarm systeem aangepast aan uw noden. Elk onderdeel van het brandbeveiliging systeem zoals de rookdetectoren, de branddrukknoppen en de sirenes worden strategisch geplaatst. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de meest recente veiligheidsvoorschriften en wetgevingen.  Met meer dan 30 jaar ervaring in brandbeveiliging in heel België is Alarm Masters uw garantie dat uw brandalarm systeem goed geplaatst is, en tijdig in werking treedt.

Onderhoud van uw volledige brandbeveiliging systeem

Heeft u reeds een branddetectie systeem?
Deze investering is zinloos indien u niet heeft gezorgd voor een regelmatige controle en onderhoud van het brandalarm systeem volgens de wettelijke eisen.

Alarm Masters kan de meest voorkomende alarmsystemen voor u controleren en de goede werking ervan waarborgen zodanig dat het systeem steeds operationeel is en dat ook blijft!

Wij voeren een uitgebreid nazicht van alle onderdelen van uw brandbeveiliging systemen zoals ondermeer:

 • Elektronische alarmsystemen
 • Sirenes
 • Rookdetectoren
 • Branddrukknoppen
 • Magnetische deurcontacten


De defecte onderdelen van uw brandalarm systeem worden na samenspraak hersteld of indien nodig vervangen. Een goed nazicht en onderhoud van uw alarmsysteem, garandeert de goede werking, zodat het systeem jaar na jaar over U, uw gezin of personeel, en uw eigendom blijft waken.

Uitbreiding van bestaande alarmsystemen voor brandpreventie

Indien U uw bestaand brandalarm systeem wenst uit te breiden na verbouwingen of Indien U deze wenst te verbeteren door er een aantal componenten eraan toe te voegen, kan Alarm Masters voor een uitbreiding van uw bestaand brandbeveiliging systeem zorgen, en dit volgens de strengste normen. Ook voor het vernieuwen van uw electronisch alarmcentrale, rookdetectoren, branddrukknoppen, sirenes of andere onderdelen van uw huidig alarmsysteem kan U beroep doen op Alarm Masters. Weet U niet zeker of uw huidig brandbeveiliging systeem nog aan uw verwachtingen voldoet, dan komt ons technisch personeel graag even langs om uw huidig alarmsysteem te analyseren en U advies te geven over de nodige aanpassingen ervan zodat U er zeker van bent dat elk onderdeel van uw pand even goed beveiligd is.